WERKWIJZE

Facturen scannen, mailen, klaar!

U kunt al uw facturen scannen en naar ons mailen, uiteraard is opsturen per post ook een mogelijkheid.

Uw facturen, dagafschrift en andere boekingsbescheiden, scant u in en stuurt u op per email. Wij zorgen voor de boekingen, de aangifte omzetbelasting en de veilige archivering van uw facturen. Dus weg met het papieren archief.

Automatische import van dagafschriften bank

Uw bankmutaties kunt u ook mailen via een bankbestand. Bij sommige banken kunt u ons zelfs machtigen om dagelijks automatisch uw bankmutaties op te halen. Dan hoeft u er helemaal niet naar om te kijken. Wij boeken het bestand, zetten het om in een leesbaar dagafschrift en archiveren dit voor u.

Compleet pakket inclusief fiscale aangiften en jaarafsluiting

De aangiften omzetbelasting worden uit de boekhouding gegenereerd en elektronisch ingezonden. U hoeft alleen nog maar zorg te dragen voor tijdige betaling.

De jaarafronding en de fiscale aangiften worden door ons snel en efficiënt verwerkt. Dat kán, omdat wij al het hele jaar mee kijken in uw boekhouding, waardoor de eindcontrole een stuk eenvoudiger wordt. Het jaarlijks sluitstuk van uw administratie, de aangifte inkomsten- of vennootschapsbelasting is ook al begrepen in ons vaste basispakket en dus in uw vaste maandelijkse bedrag.